Ювентус и Салернитана играят при резултат 2:1 в спор за място

...
Ювентус и Салернитана играят при резултат 2:1 в спор за място
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Салернитана 3:1, Ругани също се разписа

Ювентус и Салернитана играят при резултат 2:1  в спор за място на четвъртфиналите в шампионата за Купата на Италия. Най-интересните моменти от срещата ще проследим на Gong.bg .

Чуквубуикем Иквуемеси откри резултата, само че голове на Фабио Мирети и Андреа Камбиасо обърнаха развоя на събитията.

Само 60 секунди бяха нужни на Салернитана, с цел да изненада неприятно Ювентус. Федерико Гати позволи фрапантна неточност и подаде към Чуквубуикем Иквуемеси, който остана самичък против Матиа Перин и с невъзмутим завършващ удар съумя да открие резултата.

Ювентус натисна незабавно след инкасираното попадение и в 12-та минута резултатът бе подравнен. Киеза центрира на втора греда, където се беше присъединил Камбиасо. Той с глава смъкна топката за Мирети и младокът с добре ориентиран шут съумя да преодолее Фиорило.

Il primo gol del 2024 firmato Fabio Miretti ⚪️⚫️
— JuventusFC (@juventusfc)
Минути след гола Ювентус получи правото да извърши дузпа, само че ВАР я анулира. Федерико Гати се впусна в пробив и бе повален, а арбитрите решиха, че нарушаването е отвън наказателното поле. От ситуациите се видя, че обстановката е доста противоречива, само че след това камерите демонстрираха, че решението е вярно.

10 минути преди края на полувремето Ювентус стигна до цялостен поврат. Федерико Киеза извърши ъглов удар. В наказателното поле Данило с глава отклони към втора греда, където Андреа Камбиасо, с левия крайник вкара за 2:1.

35' | A-N-D-R-E-A CAMBIASOOOOOOO
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР